БЕК ГРАНИТ

Ние каменот го претвараме во уметност.

Преработка на гранит и производство на гранитни производи.Обработка и сечење на мермери гранит за внатрешно и надворешно уредување.

Од природен камен изработуваме плотни, скали, подови, тераси, прозорски окапници, фасади, споменици, шанкови, камини и многу други производи.

Новитети

  • RAIFOREST New!
    Разновидна палета на бои кои ќе ги задоволат Вашите потреби.
  • SUSHI  New!
    Разновидна палета на бои кои ќе ги задоволат Вашите потреби.
  • Crema Vanila New
    Разновидна палета на бои кои ќе ги задоволат Вашите потреби.