ЗА НАС

Нашата компанија БЕК ГРАНИТ деjствува во стамбената и комерциjалната камена индустриjа уште од 2000 година. Вршиме изработка и продажба на производи од мермер и гранит во Гостивар и пошироката околина.

Илјадници квадрати од мермер и гранит во различни бои, шари и димензии кои ќе задоволат сечии вкус.Најиздржливите природни камења донесени од ЕВРОПСКО ПОТЕКЛО по достапни цени.Обработка и сечење на мермер и гранит за внатрешно и надворешно уредување.

Изработка на плотни, скали, подови,тераси, прозорски окапници, фасади, споменици, шанкови, камини и уште многу производи од овие природни камења.

Ви препорачуваме да ја посетите нашата компанија во Гостивар за да добиете целосна слика за нашите услуги и производи. Може да погледнете огромен број на различни МЕРМЕРИ , ГРАНИТИ,ТРАВЕРТИН, QUARTZ И ОНИКС   во разновидна палета на бои кои ќе ги задоволат вашите вкусови.